Boodschappen Thuisbezorgen

Boodschappen Thuisbezorgen

Online supermarkt

Iedereen kent ondertussen wel de supermarkt die ook je boodschappen netjes bij je thuis bezorgd. De laatste jaren is daar de online supermarkt Picnic ook bij gekomen. Genoeg keuze dus, al hebben de bezorgers het in deze tijden erg druk, omdat steeds meer mensen bestellen. Het loont zeker de moeite rond te kijken, er is altijd wel ergens plek.

Supermarkten

Alternatieven

Wil je iets anders dan je standaard supermarkt? Hierbij een overzicht van andere methoden om aan je boodschappen te komen. Er zijn veel meer manieren om je dagelijkse boodschappen thuis te krijgen!

Maaltijdbox

Kies bijvoorbeeld voor een maaltijdbox. Elke week een wisselend menu met alle ingrediënten en heldere instructies om als keukenprins(es) tevoorschijn te komen. Scheelt zelf nadenken over het weekmenu. Ander voordeel is dat je eens wat anders kookt dan je standaard riedeltje. Of ben ik de enige die graag alleen tussen pizza, pasta & hamburger rouleert….

Groentepakket

Al is het een beetje smokkelen, want deze moet je afhalen, de Odin groente & fruitpakketten zijn een duurzaam alternatief voor je supermarkt groente. Krijg wekelijks een pakket met biologische seizoensgroente en/of fruit.

VLEES!

Nog steeds onderdeel van veel Nederlandse menus is een lekker stukje vlees. Bestel een vleespakket naar jouw smaak, volg de koe tot slacht en bezorging. Kies voor koe, kip, varken, hert, kalkoen of geit

Blijf op de hoogte

Ontvang de nieuwste vermeldingen op de website ook per e-mail, maximaal 1x per week, waarschijnlijk minder :)